winterwerkzaamheden zijn ook bij het Bandito team gestart

Ja inderdaad wij zijn ook begonnen met het winterwerk. Na de feestavond hebben we eens samen om tafel gezeten en overlegd wat we als eerste zouden aan pakken. Nou daar waren we het eigenlijk al snel over eens. We hadden ons wel ingeschreven voor indoor Zwolle, maar gezien de prestatie van vorig jaar Zwolle gingen we er eigenlijk vanuit dat we niet hoeven te rijden daar. Dus plannen gemaakt wat we eerst aanpakken. Nou We wilden starten met de vrachtwagen. We willen daar een doorbraak maken, en dat vonden we een mooi klusje om mee te beginnen. Maar toen de plannen een beetje gesmeed waren, kregen we een mailtje dat we met de Bandito de wildcard gekregen hebben voor indoorFarmstock en dat we dus mogen rijden in Zwolle. Dus over op plan B. Toch eerst de Fiat onder handen nemen.  Ook daar hebben we een brainstorm sessie over gehad. Wat willen we. Wat gaan we doen. Nou het plan is eigenlijks als volgt. We halen de hi-lo eruit. Deze heeft eigenlijk nooit gewerkt en we weten dat we motorisch eigenlijk best sterk zijn en we willen komend seizoen eens kijken hoever we met de motor komen. Daarnaast willen we er weer een originele nokkenas in en zijn we op zoek naar een paar mooie banden. Goed gesneden 650-ers. En daar willen we dan komend seizoen mee gaan strijden.

Dus zijn de sleutels verzameld en is de Bandito inmiddels in tweeën gesplitst.

klaar om aan de slag te gaan

De hi-lo eruit gehaald en als hij dan toch in twee stukken staat, kunnen we ook maar beter meteen het nodige controleren. Allereerst hebben we de lagers van de voorwielen vervangen.

voorwielen weer voorzien van nieuwe lagers

En ook de keerringen zijn gecheckt.

en ook hier checken we even alles

Deze waren toe aan vervanging en dat gaan we komende week doen. Ook hebben de heren de stoel van de Fiat gehaald zodat deze aangepast kan worden. Zo kan straks iedereen comfortabel zitten en optimaal rijden.
Zo ziet u er is al weer het nodige gedaan. En ik kan zeggen het wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: