De feestavond was weer heel gezellig

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Onze jaarlijkse feestavond voor sponsoren en clubleden. De dank je wel avond voor hen die ons steunen op welke manier dan ook.
Voor ons altijd een heel gezellige avond waar we echt naar uitkijken.
Afgelopen week hebben we de nodige voorbereidingen getroffen om het feestje te kunnen vieren. Eigenlijk al een paar weken er voor. Ook dit jaar wilden we de sponsoren weer een klein cadeautje geven als waardering voor hun steun na een brainstorm sessie kwamen we op het idee om een kaasplankje te maken met ons logo er in gegraveerd. Dus is er flink gezaagd, geschuurd getekend en gegraveerd/ gebrand. En we waren zo lekker bezig dat we zeiden dan geven we dit jaar ook de clubleden een cadeautje.

het cadeautje voor sponsoren en clubleden

Vorige week zijn we flink aan de poets gegaan. Nou ja de heren dan. Zowel The Sheriff als de Bandito zijn flink in de was gezet. Terwijl de heren daar mee bezig waren heb ik de boodschappen gehaald. En nadat beide tractoren er weer blinkend bij stonden hebben we met elkaar de boodschappen even opgeruimd.

Je ziet echt het verschil

En ook deze is weer oranje

Wel lekker dat de werkplaats en de saloon al lekker schoongemaakt zijn. Dus dat scheelde een hoop werk. We waren nu zo klaar met de voorbereidingen.

deze moest ook nog even schoongemaakt worden

Ook dit jaar mochten we weer gebruik maken van de hal van de buurman. Daar stond de Bandito inmiddels al en ook de tap en de koeling had hij inmiddels allemaal al klaar gezet. Dus het was eigenlijk alleen nog de zitjes klaar zetten en wat sfeerverlichting ophangen.

een gezellige ruimte

Rond de klok van 7 uur kwamen de eerst gasten al en al snel werd er gezellig gekletst, bijgepraat nieuwtjes uit gewisseld of kennis met elkaar gemaakt. Na een bak koffie of thee was er rond kwart over 8 het officiële gedeelte.  Nou ja officieel 😉 Ik mocht weer een kleine speech houden.

Ik mocht weer speechen

En daarin heb ik verteld dat we terug kijken op een mooi seizoen, doordat we verschillende dingen getest hebben waren er wisselende successen, maar soms toch ook wel kleine succesjes. En daar kijken we tevreden op terug. Na mijn speech mochten de mensen van de wensambulance naar voren komen en konden we dan de cheque overhandigen. Op de cheque stond het prachtige bedrag van  € 1520. Hier zit ook de bijdrage van het Flaeijelfeest bij in. Wij zijn trots en blij dat we dit mooie bedrag aan de mensen van de wensambulance mogen schenken. Zodat zij weer mooie en bijzondere wensen  mogen vervullen.

wat een prachtig bedrag

Na even een officiële foto gemaakt te hebben, was het tijd om te gaan eten. Dit jaar stond er een snackkraam voor de deur en mocht ieder na hartenlust lekker snacken.

gezellig gemaakt met wat vuurkorven


En dat werd ook gedaan, ondertussen gezellig gepraat, gegeten en vooral genoten van de gezelligheid.  Wij willen dat ook de sponsoren en clubleden bedanken voor de gezelligheid. We zeggen tegen alle sponsoren en clubleden Bedankt.

Komende tijd zullen we ons gaan bezighouden met de winterwerkzaamheden. Wat deze precies zullen gaan inhouden dat horen jullie nog.

Foto’s https://plus.google.com/104931391719373312141

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: