Wat hebben wij een gezellige feestavond gehad.

Gisteren was het zover na het nodige voorbereidingswerk was het tijd voor een feestje, ons jaarlijkse feestavond voor sponsoren en clubleden. En natuurlijk ook de avond waar de cheque overhandigd wordt. Vorige week zaterdag zijn we eigenlijk al een beetje begonnen. We waren al aan het puzzelen geweest hoe we dit jaar uit zouden komen met het aantal genodigden. Er was een heel aantal mensen uitgenodigd en die konden we niet allemaal in onze werkplaats en saloon kwijt. En net als vorig jaar een tent neer zetten wilden we eigenlijk niet. Dus gevraagd aan onze buurman Adrie verhuur, of wij gebruik mochten maken van zijn stuk schuur. Nou dat was geen probleem, de tussendeur kon er uit gehaald worden en zo hadden we ruimte genoeg om al onze bezoekers te verwelkomen. Vorige week hebben we de Bandito bij hem in de schuur gezet zodat onze eigen kant leeg was.
Afgelopen dinsdag zijn wij begonnen met het schoonmaken van de werkplaats. Alles stof en vet vrij maken. Alle sleutels weer netjes op hun plek.
Henneman en Bennie zijn boven verder gegaan om daar alles netjes op te ruimen en een gedeelte te bedekken met stucloper zodat als er gezaagd of geslepen gaat worden niet al het stof naar beneden dwarrelt en op de tractor valt.

Wij hebben onze eigen buurman en buurman

Anton en Gerben hebben de werkplaats onder handen genomen. Alles daar flink gestoft, gezogen en gepoetst. Ik heb ondertussen de Saloon gepoetst. En zo was de feestlocatie netjes opgeruimd.

Donderdagavond hebben Gerben en Bennie de Fiat gepoetst tot deze helemaal glom aan alle kanten. Trijntje heeft daar de bar en de koelkast schoongemaakt. Henneman is boven aan het opruimen geweest. Anton heeft ons cadeautje voor de sponsoren opgehangen. Daar heeft hij een mooie constructie van gemaakt. De plankjes aan een houten trap gehangen en de plantjes in de potjes gestopt. En zo hing er een mooi dank je wel cadeautje voor de sponsoren. Ik heb nog even de ramen gelapt. En zo waren we bijna klaar voor de feestavond.

Ons sponsorcadeautje

Vrijdag hebben we ons tegen 12 uur bij de schuur verzameld om de laatste hand aan de feestlocatie te leggen. Henneman, Anton en ik hebben eerst een hapje gegeten en daarna zijn we aan de slag gegaan. Eerst hebben we ‘onze’ kant in feeststemming gebracht. We hebben wat verlichting opgehangen en daarnaast hebben we een paar tafels neer gezet waar gezellig met elkaar gepraat kan worden.

Lampjes ophangen

Daarna zijn we naar de andere kant gegaan en hebben daar tafels en stoelen neer gezet. En er zo een gezellige feestlocatie van gemaakt. Tussen door natuurlijk even een bakje koffie gedaan en gezellig met elkaar gepraat en er samen een gezellige middag van gemaakt. Nadat ook de beamer geïnstalleerd was waren we er helemaal klaar voor.

gezellig

’s Avonds rond half 7 hebben wij ons als team verzameld in de schuur. En hebben we de laatste voorbereidingen gedaan. Koffie gezet, soesjes klaar gezet. En zo rond half 8 kwamen de eerste bezoekers binnen druppelen en geleidelijk aan werd de schuur voller en voller. Rond 8 uur werd het eten gebracht en konden we bijna aan onze feestavond beginnen.

Begin al gezellig vol te worden

Maar eerst moet toch nog even het officiële gedeelte afgehandeld worden. Ik mocht zo als gewoonlijk weer een praatje houden. Ik heb de sponsoren en de clubleden in vogelvlucht mee genomen door het seizoen. En ook een beetje vooruit gekeken naar de plannen voor volgend jaar.

En ik mocht weer speechen

En daarnaast nog even een paar mooie en gezellige acties van ons uitgelicht. Daarna was dan het moment om de cheque te overhandigen aan de mensen van de Veluwse Wensambulance. Ditmaal waren ze met 2 personen naar onze feestavond gekomen. Nadat ik Anton en Henneman er ook bij geroepen heb hebben we de cheque overhandigd aan Johan Hut en Kirsten Schutrops En daar was het prachtige bedrag van €880 zichtbaar. Hier kunnen weer een paar mooie wensen mee vervuld worden. Maar er waren nog een paar anonieme sponsoren die het bedrag elke keer weer verhoogden en aan het eind van de avond hadden we ineens een bedrag van € 1100. En daar zijn we best een beetje trots op. 😉

Uiteindelijk dan toch € 1100 opgehaald

Na de officiële plichtplegingen kon er gefeest worden. Nou en dat werd er zeker. We hebben een top avond gehad. Gezellig met een hoop mensen gesproken.

Gezellig met elkaar


En ik kan zeggen dat het gezellig bleef tot in de late uurtjes. Of vroege uurtjes het is maar hoe je het bekijkt.

Vanmorgen hebben we alles weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. En zo kunnen we komende tijd aan ons winter project beginnen. Adrie wij willen jou ontzettend bedanken dat wij gebruik mochten maken van jou hal en al jouw spullen, van de tap, tot tafels en stoelen.

Adrie bedankt.

Zo is er voor ons nu eigenlijk een eind gekomen aan seizoen 2017. Rest mij nog alle sponsoren, clubleden te bedanken voor hun support afgelopen seizoen wat fijn dat jullie ons willen steunen in deze mooie hobby, mede door jullie kunnen wij genieten van deze prachtige sport. Ook wil ik Alex bedanken voor het maken van de prachtige foto’s dank je wel weer. En tot slot wil ik u als trouwe lezer van de updates ook bedanken. Wat krijgen wij wekelijks toch veel bezoekers op de site. Het doet ons goed te horen dat jullie zo genieten van de verhalen van ons. En wij zijn blij dat wij op deze manier jullie ook mee kunnen laten genieten van onze hobby

Wij gaan ons richten op het nieuwe seizoen. En ik zal u weer zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze avonturen.
Foto’s https://plus.google.com/104931391719373312141

2 Reacties naar “Wat hebben wij een gezellige feestavond gehad.”

  1. Bert Kooij Says:

    He Oranje mannen en Dames. Mooi groots uitgepakt en wensen ambulance met een groot bedrag verrast. Zouden meer team’s moeten doen.
    Hartelijke groet van Team Full Speed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: