Wat hebben wij een gezellige feestavond gehad.

Na een weekje te hebben verzaakt met de update is het nu weer tijd voor een nieuwe update. En niet zomaar 1. Gisteren hebben we onze jaarlijkse dank je wel avond gehad voor onze sponsoren, clubleden en vrienden. Maar voor het zover was moest er nog eerst wat gedaan worden. De laatste ja nu echt het laatste detail van de Saloon is nu ook af. Onze sponsor Ferdie van Olst van reclame studio van Olst heeft onze schuifpui verfraaid met prachtige stickers. Aan de ene kant van de schuifpui is een woestijnlandschap te zien en op het schuivende gedeelte van de pui zijn heuse klapdeurtjes van een saloon geplakt. Met natuurlijk onze naam er in verwerkt. Ferdie heeft naar hartenlust geplakt.

Net echt

Net echt

Ferdie nogmaals Dank je wel. Terwijl Ferdie en Anton aan het plakken waren, hebben Bennie, Henneman en Gerben ons magazijn schoongemaakt en opgeruimd. Zodat dit klaar was voor de feestavond.

Vorige week zaterdag hebben we nog het één en ander opgeruimd en het laatste gereedschap aan de muur gehangen. En tenslotte hebben we nog de laatste hand gelegd aan de sponsorcadeautjes. Traditie getrouw geven we de sponsoren altijd een kleinigheid mee als dank voor hun sponsoring. Dit jaar is het een klok geworden. Een klok met het Bandito logo er ingegraveerd. Het was even een klus, ik heb er een paar avonden werk aan gehad maar het resultaat mag er zijn. Originele Bandito klokken.

Dinsdagavond hebben we allereerst maar eens een bakje koffie gedronken en daarna zijn de heren aan het inpakken van de Bandito begonnen nou ja inpakken de motor is ingepakt omdat de kop eraf is. Daarna is het neusje er op gezet en ook de zij kappen zijn er op gezet. Terwijl de heren daar mee bezig waren heb ik nog naamkaartjes geschreven voor de sponsorcadeau’s. Tot slot hebben de mannen nog een lichtslang onder de kappen gemonteerd zodat deze mooi doorscheen.

mooi effect

mooi effect

Donderdagavond hebben Anton, Bennie en Gerben de werkbank goed schoon gemaakt en deze alvast klaar gemaakt voor de feestavond van vrijdag. Ik was deze avond een beetje later, maar ik heb nog wel even alle kaartjes aan de klokken gehangen en na een afzakkertje zijn we lekker op huis aan gegaan. Vrijdag zou er een lange dag volgen….

Cadeau voor de sponsoren

Cadeau voor de sponsoren

Vrijdagochtend hebben we ons zo rond 10 uur bij de schuur verzameld. Eerst een bakkie koffie met een broodje. Daarna zou het opbouwfeest beginnen. We hadden al een beetje overlegd hoe we het zouden gaan indelen. In de sleutelruimte zou de Fiat blijven staan en op de werkbank zou dan het hapjes buffet komen. Zo konden de gasten meteen rustig alles bekijken. Maar ja waar laat je dan de gasten. Nou er was al snel een oplossing. Onze buurman in Oldebroek heeft een verhuur bedrijf en bood spontaan aan om ons feestje te sponsoren door ons een tent, stoelen, tafels, heaters. Nou ja eigenlijk alles wat we nodig hadden om een feestje te vieren. We mochten bij wijze van spreken zijn hele schuur leeghalen als we wilden. Toch fijn als je goed met je buren kan. 😉

Vrijdagochtend zijn Henneman, Anton, Adrie( de buurman) en Alex begonnen met het opzetten van de tent. Trijntje en ik hebben ondertussen de boodschappen gehaald. Nou dat was een hele kar vol. Toen ik terugkwam bij de schuur zag ik al een mooie tent staan.

De feest locatie

De feest locatie

De heren hadden niet stil gezeten er was al driftig geklust. Nadat de tent stond hebben we de lampjes er in gehangen.

Lichtjes ophangen

Lichtjes ophangen

Ik heb ondertussen ook nog wat oranje en zwarte slingers opgehangen en zo begon er al wat sfeer te komen. Trijntje kwam ondertussen met een lekkere warme snack en die hebben we eerst maar lekker opgegeten. Daarna zijn we de schuur bij de buren in gedoken en hebben we daar de nodige tafels en stoelen weggehaald en de tent ingedeeld. Ook mochten we van hem de koelkast gebruiken. En zo stond eigenlijk alles vrij vlot.

Zo wordt het al best gezellig

Zo wordt het al best gezellig

Na nog een paar details aangebracht te hebben, ben ik naar Elburg gesjeesd om daar de cheque op te halen en tevens onze nieuwe jassen, zodat we als team er straks wel heel deftig bijlopen.

mooie jassen met logo

mooie jassen met logo

Zo rond 6 uur kwamen de teamleden al gezellig binnen wandelen en ook al de eerste familieleden. Ondertussen vast koffie gezet. En spontaan moest er ook nog een foto sessie plaats vinden. Dus netjes in het gelid en lachen naar de fotograaf.

De drie bandietjes

De drie bandietjes

Zo rond half 8 kwamen de eerst gasten al binnen druppelen en het was eigenlijk meteen al gezellig. Iedereen was eigenlijk wel enthousiast over de nieuwe locatie maar ook hoe we de saloon opgezet hadden. Het werd steeds voller en voller. Een gezellig samenzijn met voor sommigen oude bekenden die sinds lange tijd weer zagen. Zo rond kwart over 8 is iedereen naar de tent gestuurd voor het officiële gedeelte. De overdracht van de Cheque voor Stichting Veluwse Wensambulance. Ook dit jaar mocht ik weer een klein welkoms woordje spreken en ik ben even in vogelvlucht door het seizoen gegaan.

Weer eens wat anders dan voor een klas..

Weer eens wat anders dan voor een klas..

En daarna hebben we de mensen van de wensambulance naar voren gehaald en natuurlijk ook Henneman en Anton want zei hebben de euro’s tenslotte bij elkaar gereden. 😉
Nadat het bedrag onthuld was, was het even stil we hebben een prachtig bedrag van € 800 bij elkaar gesprokkeld en daar waren ze ons erg dankbaar voor. We hebben als dank een paar flesjes wenswater gekregen en 2 prachtige knuffels die we zeker een mooi plekje zullen geven. 1 in de saloon en de ander zal elke wedstrijd mee reizen.

Wij zijn er trots op.

Wij zijn er trots op.

Na de overhandiging wilde meneer Hut ook nog een toespraak houden. Hij heeft vol enthousiasme vertelt over zijn eerste ervaring met tractorpulling leuk om het ook eens van een buitenstaander te horen. Hoe onze sport door de ogen van een ‘leek’ wordt ervaren. Vooral de saamhorigheid was hem erg opgevallen. 1 grote familie.

dsc_4551

Daarna hebben we nog met de hele club een foto gemaakt bij de Fiat en daarna kon het feest echt beginnen.

Dankbaar en trots. Wat een mooi bedrag

Dankbaar en trots. Wat een mooi bedrag

Het eten was ondertussen gebracht en al snel was een ieder gezellig aan het babbelen en aan het eten en drinken. En het bleef gezellig tot in de kleine uurtjes.

Gezellig

Gezellig

We hebben en erg mooie avond gehad. Henneman, Anton en ik hebben nog een heel mooi cadeau gekregen van onze andere teamleden Gerben & Hanneke, Bennie en Trijntje hadden voor ons een prachtig drank pakket als cadeau voor de opening van de nieuwe hobbyruimte. Ontzettend bedankt, wat een leuk initiatief. Het werd echt gewaardeerd. Erg leuk.

BEDANKT

BEDANKT

Zaterdagochtend waren we rond half 10 weer heel fris en fruitig bij de schuur. Daar zijn we na een extra bakkie koffie begonnen met alles weer netjes op te ruimen, dit was eigenlijk vrij vlot gedaan. Bennie heeft nog even laten zien hoe je echt wakker wordt… even het condens van de tent schudden… eum.. dan moet je wel aan de goede kant gaan staan.. conclusie van Bennie. Brrr. Koud 🙂 Tussen de middag gezellig de restjes opgegeten en daarna nog even de laatste dingen voor elkaar gemaakt. En toen was het klaar. We kijken als team terug op een mooie feestavond en eigenlijk zijn we dankbaar voor alle sponsoren want mede namens hen kunnen wij blijven genieten van een prachtige hobby. Maar ook dankbaar dat we samen met de rest van het team zo’n prachtige avond hebben gehad.

Langs deze weg willen wij Alex Visser bedanken voor zijn hulp bij het opbouwen en afbreken maar ook voor het maken van de foto’s. Alex je bent een topper.

Bedankt topper

Bedankt topper

En natuurlijk willen wij ook Adrie van A3 verhuur bedanken voor het beschikbaar stellen van alle materialen. Adrie top van jou.

Foto’s  https://plus.google.com/104931391719373312141

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: