De winterwerkzaamheden zijn begonnen… Eindelijk konden de sleutels in de hand genomen worden.

Vorige week hebben wij toch een beetje seizoen 2015 afgesloten met een geweldige feestavond. Wij kijken terug op een wel heel geslaagde en gezellige avond met onze sponsoren en clubleden, maar ook al de andere genodigden. Maar het mooist was toch wel het hele mooie bedrag wat wij konden doneren aan Stichting Veluwse wens Ambulance. Daar zijn we toch best trots op dat we dit heel mooie bedrag bij elkaar gekregen hebben. Afgelopen week hebben we dan ook voor de nodige pr gezorgd en heb ik naar diverse regionale kranten en andere media, stukjes gemaild en foto’s gestuurd. En het is gelukt. We hebben in een aantal regionale bladen gestaan, maar ook diverse media hebben via internet ons stukje geplaatst. Mooi dat de Veluwse Wens Ambulance dit stukje promotie krijgt.

Mooi stukje PR voor een geweldige stichting

Mooi stukje PR voor een geweldige stichting

Donderdag hebben we eerst maar eens een bakkie koffie gedronken en nog even nagepraat over de feestavond. Daarna de Fiat maar uit de truck gehaald. Daarna is ons nieuw spandoek verhuisd naar de truck en is door de mannen.. Nou ja door Anton en Henneman vastgeschroefd aan de zijwand, Bennie hield het overzicht en keek of alles wel recht hing.

Een mooie blikvanger aan de muur

Een mooie blikvanger aan de muur

Vervolgens is de Bandito naar binnen geduwd zodat er zaterdag eindelijk met de winterwerkzaamheden begonnen kan worden. De rest van de avond hebben we gezellig in de Saloon gezeten. Aangezien het buiten koud en guur was en het binnen toch wel heel lekker warm was bij het kacheltje… vonden we het allemaal wel tijd voor…. precies!!! Pannetje op de kachel en de erwtensoep lekker warm maken. En met de temperaturen van de kachel is het pannetje zo opgewarmd 😉

mmmm

mmmm

En onder het eten van de overheerlijke erwtensoep zijn de nodige plannen voor komend seizoen gemaakt… Nou ja eigenlijk de plannen voor komende zaterdag. Want we hebben toch al wel een beetje in gedachten wat we komende winter willen gaan doen. Maar eerst moeten we ons maar eens voorbereiden op Indoor Farmstock Zwolle.

Zaterdagochtend hebben we een relaxte ochtend gehad. We zijn rustig met de koffie en een bolletje begonnen en we hebben ook nog bezoek gehad van één van de mannen van Wadapadja. Die heeft de schuur/werkplaats en de saloon bekeken. En vanmiddag zijn we dan eindelijk begonnen met het sleutelen. Toen ik de schuur binnen kwam zag ik allemaal glunderende koppies, de overalls waren al aan en ook de mouwen al flink opgestroopt… eindelijk de gereedschapskist kon open gemaakt worden. Er mocht dan eindelijk gesleuteld worden. Nou ja zo heel veel zal er niet veranderd gaan worden. Want ons idee is: Want goed loopt moet je niet aankomen. Dus niet te veel aanpassen voor Zwolle. Wat gaan we dan wel doen. Nou in ieder geval het nodige checken, controleren, schoonmaken, en nogmaals checken. Allereerst zou vandaag de carterpan er onder vandaan gehaald worden. Maar voordat kon zijn eerst de zijkappen en de sponsorplaten eraf gehaald en netjes opgehangen. Daarna kon de Fiat op de bokjes staan en konden de eerste schroeven losgedraaid worden.

Eindelijk mogen ze weer

Eindelijk mogen ze weer

De één keek nog blijer dan de andere.. Eindelijk konden de handjes weer vies gemaakt worden. Onder het vrolijk gezang van de mannen werd er flink geschroefd en eindelijk waren alle schroefjes los en kon de carterpan er onderuit.

De laatste schroef is bijna los

De laatste schroef is bijna los

En toen stonden ze binnen 5 tellen allemaal in de carterpan te kijken of er wat onderin de bak lag.. Maar nee het ziet er allemaal netjes schoon uit. Geen gruis van het één of ander.. Kijk dat is het goede begin er lag alleen wat stukjes vloeibare pakking in, van het loshalen/ wrikken van de carterpan.  Gerben heeft de carterpan verder schoongemaakt en netjes de restjes pakking verwijderd.

in opperste concentratie wordt alles schoongemaakt.

in opperste concentratie wordt alles schoongemaakt.

Henneman heeft alle schroefjes netjes schoon gepoetst.
DSC_3945
Anton en Bennie zijn onder de Bandito gekropen en hebben er eens een lagerschaal uitgehaald om te kijken of deze beschadigd was. Nadat deze eens flink met een doekje schoon gepoetst was en nauwkeurig was bekeken zag die er nog tiptop uit.

Ziet er netjes uit

Ziet er netjes uit

Nadat ook de rest van de onderkant grondig geïnspecteerd is, was het toch wel mooi geweest voor deze dag. Donderdag zullen we weer vrolijk verder gaan. Dan zullen we de Bandito gaan splitsen.

Terwijl de heren vanmiddag druk aan het sleutelen waren en ik er met mijn neus bovenop stond om weer de nodige plaatjes te schieten. Was Jelmer ook bij ons in de schuur en die is druk geweest om een mooie tekening van de Fiat te maken. Deze tekening heeft inmiddels een mooi plekje bij de saloon gekregen.

Bandito

Bandito

Jelmer bedankt.

Ook nog wel even leuk te vermelden is het volgende. Zoals je weet mag dit jaar ook de 2,5 ton sport rijden tijdens Indoor Farmstock Zwolle. Dit betekent voor ons dat we voor het eerst indoor gaan rijden… Ja ja ons Debuut.

Deze gaat knallen in Zwolle

Deze gaat knallen in Zwolle

Dit wil je toch niet missen. In aanloop naar dit evenement heeft de organisatie van Zwolle een leuke actie bedacht, waardoor je toegangskaarten kunt bestellen met korting. Als je dan onze unieke kortingscode gebruikt krijg je €1.50 korting per kaartje en tevens steunt je ons als team. Wij krijgen namelijk per verkocht kaartje met onze unieke kortingscode een leuk bedrag overgemaakt. En het team van wie de kortingscode het meest gebruikt wordt krijgt nog een extra bedrag gestort. 

Daarvoor heb je deze kortingscode nodig: FS15BHTKRH9D

Via de onderstaande link kun je rechtstreeks tickets bestellen, op deze pagina kun je de kortingscode ook invoeren. Let wel op, deze actie is geldig tot 31 december 2015. Hier onder vind u een rechtstreekse link naar de webshop om kaartjes te kopen.
https://ticketing.wheretocard.nl/tractorpulling/ctrl/orderentry;jsessionid=C95E60B8DC7E241C2417A1322789CA40?webshoptype=promotion&language=nl&promotionCode=farmstock

Foto’s https://plus.google.com/104931391719373312141

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: