Wij hebben een fantastische feestavond gehad, met een geweldig mooi bedrag voor Stichting Veluwsewens Ambulance.

GENIETEN, HEEL ERG GENIETEN!!!! Daar kan ik deze week wel mee beginnen. Niet alleen van onze hobby, maar ook met elkaar genieten we elke week, van de wedstrijden maar zeker ook van de sleutelmomenten in de schuur. Deze week was voor ons toch wel een heel speciale week want gisteren was het eindelijk zover. Onze jaarlijkse dank je wel avond voor sponsoren, clubleden en Bandito vrienden. Dit jaar zou het toch wel een heel bijzondere feestavond worden. Zoals de trouwe volgers wel weten, hebben wij dit jaar besloten om het prijzengeld te doneren aan Stichting Veluwse Wensambulance. We hebben besloten dat we het totaal bedrag pas op de feestavond bekend zouden maken en de cheque dan symbolisch te overhandigen aan het bestuur van deze stichting.

Maar voor het zover was moest er nog wel het één en ander gebeuren. Nadat de uitnodigingen verstuurd waren, begon het regelwerk, de hapjes en de drankjes moesten geregeld worden, en ook dit jaar moest er toch weer een klein dank je wel cadeautje gemaakt worden voor onze sponsoren. En na weer een klein avondje geknutseld te hebben was het cadeau weer voor elkaar. Dat konden we weer van ons lijstje strepen.

cadeautje
Donderdagavond hebben we ons met opgerolde mouwen bij de schuur verzameld. Deze avond zouden we al zoveel mogelijk de spullen verzamelen die we nodig hebben voor de feestavond, ook zouden de laatste dingen nog schoon gemaakt worden. Maar de mouwen konden eerst weer naar beneden. De kachelpijp moest eerst geveegd worden. Dus nog even klappertanden. Ik had nog wel een mooie verrassing voor de mijn teamleden. Ik heb een mooi spandoek laten maken met foto’s en de tekst Stichting Bandito team. Anton en Henneman hebben het geheel met glunderende koppies bekeken.

Een mooi spandoek

Een mooi spandoek

Daarna is het kachelpijpsysteem losgehaald en vervolgens werden de onderdelen 1 voor 1 schoon gemaakt.

Schoorsteenveger 1

Schoorsteenveger 1

Er werd ook nog even met een staalborstel aan een lange stok door de kachelpijp gegaan en zo werd het nodige roet verwijderd… En het was toch echt wel nodig om ook dit schoon te maken.

en numero 2

en numero 2

Ze waren zelfs een beetje verbaasd dat er zoveel roet in zat… Tja hoe zou dat nu toch komen;). Nadat de kachelpijp schoon was is hij weer vakkundig gemonteerd. En daarna is hij weer flink opgestookt. Zo konden we weer lekker warm zitten eh poetsen. Terwijl ik de koelkast aan het schoonmaken was werd ondertussen ook de tap gebracht. Nadat deze gelost was, werd hij netjes op het plekje neergezet. De tap zou vrijdag aangesloten gaan worden. Ik heb nog even de laatste tafels schoongemaakt en vervolgens ook de tap even netjes gepoetst. De rest zouden we de volgende dag doen. Anton, Henneman en Bennie waren vrijdag toch vrij dus hadden daar alle tijd voor. We hebben de rest van de avond met z’n allen in de Saloon gezeten.

lekker ontspannen

lekker ontspannen

Vrijdagmorgen zouden Henneman, Anton en Bennie, alvast beginnen met het inrichten van onze Banditoschuur. Ze hebben deze dag hulp gekregen van Alex die aanbood om te helpen. Ze hebben eerst gezorgd dat de tap aangesloten kon worden daarvoor is een mooi systeem bedacht. Toch best wel fijn als je van de handige mannen in je team hebt:)

harde werkers

harde werkers

Inspecteur

Inspecteur

Daarna hebben ze ervoor gezorgd dat de tafels en de stoelen een plekje kregen. Ik moest een half dagje werken en toen ik ’s middags met een lekkere warme maaltijd kwam, hadden de mannen al veel werk verzet.

Een goede maaltijd is wel nodig na hard werken

Een goede maaltijd is wel nodig na hard werken

Na het eten heeft Trijntje de laatste spullen schoongemaakt. Hebben Anton en Bennie het laatste afval weggebracht en hebben meteen een dixi meegebracht om buiten neer te zetten. Henneman en ik hebben ervoor gezorgd dat op elke tafel een kleedje lag en zo begon het langzaam aan een heuse feestzaal te worden. Alex heeft ondertussen de wensambulance opgehaald, er was deze middag/avond geen wens die verreden moest worden. Dus kon de wensambulance mooi bij ons wagenpark staan. Tja inderdaad het wagenpark… Er is nog even flink gepuzzeld om dit helemaal goed op een rij te krijgen. De vraag was hoe zetten we het neer.. Wat zetten we waar neer. Na even een brainstormsessie waren ze het er allemaal over eens hoe het zou moeten staan. Met een militaire precisie zijn de Bandito, The sheriff en de wensambulance neergezet en tot slot is heeft ook de truck een mooi plekje gekregen. Tja en toen moest er nog even gekeken worden of het nu wel allemaal op de foto paste. Er zijn heel wat plaatjes geschoten. Wat wil je er lopen ook 2 mensen rond met de camera 😉 Het moet natuurlijk wel allemaal een beetje kloppen want deze avond moest er toch nog even een officiële foto gemaakt worden met alle Bandieten en het bestuur van de wensambulance en natuurlijk moest de cheque er ook bij op. Maar het is gelukt de opstelling klopte.

TROTS!

TROTS!

Dat zou deze avond helemaal goed gaan komen.
Ondertussen was de feestzaal ook helemaal klaar en ook het bier was genoeg gekoeld. Ik heb ondertussen de WC en de keuken nog even schoongemaakt en toen kon bijna het feestje beginnen. We hebben al vroeg even een broodje gegeten. Rond 6 uur ben ik begonnen met koffie te zetten. Er zouden deze avond namelijk zo rond de 70 personen komen. Deze avond werden onze mooie klompen ook gebracht. Naast teamblouses hebben we nu ook mooie Bandito klompen. Gerrit de klompenboer heeft ze hoogstpersoonlijk voor ons gemaakt en we zijn er dan ook erg blij mee.  Om 7 uur kwam de eerste gasten al en zo liep het rustig door. Er werd al snel vrolijk gekeuveld. Inmiddels waren ook het bestuur van de veluwse wensambulance gearriveerd. En even later kwam ook een delegatie van Stichting tractorpulling Meerkerk, we hebben deze stichting uitgenodigd omdat zij via ons het niet opgehaald prijzengeld ook graag wilden doneren aan Stichting veluwse wensambulance. En zo druppelden de sponsoren en clubleden binnen. Rond de klok van 8 uur zouden we de avond officieel beginnen, de cheque zou dan overhandigd gaan worden aan het bestuur van stichting veluwse wensambulance. Nu was er voor die tijd al bedacht dat er toch een kleine speech gehouden moest worden. Alex ( vrijwilliger bij de ambulance) wilde wel een stukje vertellen over hoe het onze actie op poten was gezet. En iedereen riep toen dan moet er ook iemand van het team wat zeggen….. En toen bleef het stil de koppies van mijn zeer gewaardeerde teamgenoten keken meteen mij kant op en ze wisten niet hoe snel ze moesten zeggen dat ik het wel mocht doen… zo aardig waren ze ;). En ze hadden ook een reden. Ik deed de update en ach als juf vertel je veel dus dit kon ik ook wel even doen. Nou geen probleem ik doe de speech wel. Ik heb even gedacht zal ik hem netjes uitschrijven en dan het als spiekbrief gebruiken. Maar nee, dat is toch niet mij ding. Laat mij het maar uit het maar zo uit het koppie doen. Gewoon staan en een mooi verhaal houden. Ik heb samen met de aanwezigen terug gekeken op seizoen 2015.

Daar sta ik dan te speechen!

Daar sta ik dan te speechen!

Alle mooie momenten kort beschreven en het was toch wel heel stil..een ieder luisterde aandachtig. Daarna heeft Alex een mooi verhaal vertelt over hoe we tot deze actie zijn gekomen

Alex vertelt hoe de actie ontstaan is

Alex vertelt hoe de actie ontstaan is

en toen was daar het moment. De overdracht. Nadat ik ook mijn mede teamgenoten naar voren heb geroepen want dit hebben we toch echt samen gedaan:). Hebben we het bestuur naar voren gehaald. Nadat ik nog even kort  vertelt heb dat Stichting tractorpulling Meerkerk een bedrag van €430 heeft geschonken aan de veluwse wensambulance. Daarna mocht de cheque uit de envelop gehaald worden…..
Tja het bleef toen wel heel erg stil, met daarna een heel welgemeend applaus, op de cheque stond een bedrag van €1300. Wij zijn als team ontzettend trots dat wij dit hele mooie bedrag mogen schenken aan dit geweldige doel.
DSC_3292
Wij hebben dit niet alleen bij elkaar gespaard, we hebben ook vele giften van andere teams gekregen. En daar zijn wij ze erg dankbaar voor. Na een mooi dankwoord van de voorzitter, een een mooi cadeau. Een heel mooie Veluwse wensambulance mok. Daarna hebben we de nodige foto’s gemaakt.

Officiële foto

Officiële foto

Daarna werd het eten gebracht en kon er lekker gesmuld worden van een hapjesbuffet. En het bleef wederom heel lang, heel gezellig in de Bandito schuur.

Smullen maar

Smullen maar

Er werd gezellig gekeuveld ondertussen werd er een hapje gegeten.

Gezellige gesprekken

Gezellige gesprekken

Het bleef heel lang weer heel gezellig in de saloon en de Banditoschuur.
DSC_3352
Zaterdagochtend hebben we na een lekker ontbijtje de spullen opgeruimd en zijn we ’s middags met een afvaardiging van ons team even naar LMB Vliek geweest die had een mooi jubileum te vieren. Cor, Rene en Bertijn nogmaals van harte.

Wij kijken terug op een heel mooie feestavond. Wat hebben wij als team genoten van alle mensen die er waren. Wat fijn dat we zo’n trouwe supportersschaar maar zeker ook sponsorschaar hebben. Dit is toch wel iets om heel trots op te zijn. Wij als team doen dit niet alleen. Wekelijks krijgen we hulp van Bennie en Gerben en ook Trijntje is regelmatig van de partij langs deze weg willen wij hen dan ook danken voor hun inzet en hulp, maar vooral ook hun gezelligheid. Ook willen wij alle sponsoren bedanken die ons toch trouw blijven steunen, samen met jullie kunnen wij blijven genieten van onze prachtige hobby. Komende week zullen we dan toch voorzichtig beginnen met sleutelen….

Onze Bandito klompen

Onze Bandito klompen

Foto’s https://plus.google.com/104931391719373312141

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: